Action make up prijzen

Bekijk online het Verzorging-assortiment van Action op Action. Vandaag staat er een video voor jullie klaar waarin ik allerlei make – up uitprobeer van de ACTION. Ik heb laatst onwijs veel make – up gekocht waarmee ik een full face look maak en er vervolgens meteen mijn eerste indruk mening over geef. Dan laat ik alles de gehele dag zitten en kijk ik aan . Berichten over Max Action geschreven door Becky.

Action veranderd naar mijn idee vaak het assortiment en eens in de zoveel tijd neem ik graag een kijkje.

Ik zag nieuwe make – up kwasten liggen en door de lage prijs werd ik nieuwsgierig en nam ik ze mee voor een goede test. Inmiddels heb ik de kwasten meerdere weken gebruikt en laat ik je weten of . Eigenlijk zit er voor mij ook nog een bronzer in hoor. Want zeg nou zelf,… bij het zien van de swatches, had ik wel een link naar het andere palette dat ik van mijn man kreeg. De Action heeft het weer gedaan, een spotgoedkoop make – up product op de markt gebracht waar iedereen het over heeft. Ik kwam deze toevallig een paar weken geleden bij de Action tegen en was meteen nieuwsgierig.

Ik had er toen nog niets over gehoord en besloot ze daarom maar te laten liggen. Ik ben weer langs de action geweest en heb weer wat meegenomen.

Dit keer een mooi groot pallet Het pallet is voor het hele gezicht. Op de achterkant van het doosje staat welke kleur. Action make up Ik zat op een make up groep op facebook en zag een swatch voorbij komen van highlight pallets en deze bleken van de action te zijn, natuurlijk moet ik ze dan ze.

Ingrediënten: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, kleurstoffen (Mica). Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over de make – up die verkocht wordt in de Action. Vooral de prijzen en het feit dat de producten (en ingrediënten) niet op dieren worden getest, . Je moet bij deze oogschaduw zeker een oogschaduwbasis gebruiken, anders gaat die heel snel in de lijntjes zitten.

Ik vind de Action make – up voor de prijs best goed (vooral het oogpotlood!), maar verwacht geen wonderen. Ik hoop dat je er wat aan had ^^ Edit: Prijzen weet ik niet precies . Het make – up schap in de Action loop ik altijd voorbij. Ik heb ooit een paar nagellakjes gekocht en daarvan was ik niet bijster onder de indruk, dus meestal gris ik alleen een paar verpakkingen wattenschijfjes en . Klik hier om je gratis te abonneren!

M3jw7z Neem een kijkje in mijn leven! Hi beautiful, In juni had ik een Action shoplog waarin. Vandaag test ik verschillende soorten make – up van de ACTION. Ik maak er een full face look mee. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA winkel.

De prijzen variëren tussen de €en €dus dat is natuurlijk enorm betaalbaar!

Ik kreeg de kans om deze producten voor jullie. Action make – up , soms kan het een enorme verassing zijn in de positieve zin, maar soms kan het ook echt verschrikkelijk zijn. Toch vind ik het altijd enorm leuk om zo veel . Vandaag is Make Up For Ever uitgegroeid tot een internationaal topmerk dat in meer dan landen wereldwijd aanwezig is.

Dag na dag keren niet alleen vrouwen maar ook mannen naar het merk terug. Niet alleen omwille van de rijkdom in keuze en de unieke en ongekende kwaliteitsformule van de producten en texturen .