Airco audi a3 werkt niet

Gisteren begaf mijn airco ben dan direct naar een garage gereden om airco bij te vullen ik dacht hij springt niet aan omdat het al lang geleden is dat ik hem liet bijvullen. Hallo, nadat mijn aircovloeistof afgelopen maand op was (lek?) heb ik deze gister laten leegtrekken en. Airco en koelvin werken niet.

O jee, de airco geeft problemen! Hij koelt niet goe stinkt of geeft helemaal geen sjoege.

Kan ik daar zelf iets aan doen of moet ik hem door een vakman laten maken? En zo ja, waar doe ik dat dan en hoeveel kost me dat? Ik heb een probleem met mijn dagelijkse auto.

Nu stopte deze week opeens me airco ermee, dus na het uitlezen blijkt dat fan en fan beide ermee gestopt zijn (begreep dat dan de airco dan ook niet aan springt) Alleen lijkt het me sterk dat beide fans in 1x kapot gaan, dus ben opzoek . MotorcodeBK Kilometerstand204. Aanbieder Autorecycling Kuijpers B. Dat is de knop economisch meen ik die zorgt dat u klimaatregeling zonder airco werkt als je die knop induwt dus brandstofbesparend .

Of de klep of de tempsensor die het niet juist doet. Nu mijn airco niet meer werkt denk ik dat het met dit onderdeel te maken heeft. Er komt soms alleen warme lucht uit, maar functioneert op andere momenten wel normaal. Er zijn geen foutmeldingen, de (hoge en lage) druk is okay.

Hebben jullie een idee wat hier de oorzaak is? De airco van deze auto werkt niet. De koelmotor draait niet , als er stroom op de ventilator wordt gezet gaat de kleine ventilator draaien de grote ventilator niet.

Met stroom direct op de grote ventilator draait deze wel. Alle componenten kunnen worden aangestuurd met een testkast behalve de ventilator. Stel uw airco werkt niet meer na jaar ? ALTIJD kosteloos vervangen ! Onze Service staat immers aan hoog vaandel ! Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Auto is in.

Kambda sonde defect: 400 . Als de airconditioning te weinig gebruikt wordt, bestaat het risico dat er lekkage ontstaat. Een plasje condenswater onder de auto is normaal en betekent dat de airco goed werkt.

Een airco werkt niet meer als het buiten kouder is dan graden. Klik hier voor een quickstart. Wil je een vraag stellen? Lid worden van de Audi Aclub?

Beste prijzen op hoogwaardige onderdelen, kortingen.