Airco condensor lek repareren

Zeer klein lek in de condensor van een split- airco als gevolg van ja vul het maar in, mechanische. Het probleem is erger geworden ( airco maakt raar geluid) en hebben hem tussentijds naar de dealer gebracht. Dat lek kan in het begin zo klein zijn geweest dat het systeem maar heel langzaam leegliep.

Ook willen ze het repareren voor 5euro, dan komt er wel een B merk condensor in te zitten. Ford Airco kan niet tegen de winter ! Airco condensor lek, is dat zo duur om te vervangen?

TSI: airco deed het niet meer. Resultaat: condensor (voor de radiator) is lek , in van de kanalen zit een scheur, zo te zien door steenslag. Scheur zit precies ter hoogte van van de onderste gleuven onder de auto. Kortom, geen garantie maar eigen reparatie.

Hallo, Ik heb vorige week mijn airco laten bijvullen en afpersen. Nu blijkt helaas de condensor (radiator) van de airco te lekken. Dit kost me ongeveer 4euro om te laten repareren , er word dan een nieuwe condensor geplaatst.

Mijn vraag is: Is het mogelijk om er zelf iets aan te doen? Met de komst van verschillende lekstopmiddelen voor aircosystemen lijkt een dergelijke oplossing een goed alternatief voor een dure reparatie.

Het middel zal kleine lekkages verhelpen in componenten als leidingen, compressorbehuizing, verdamper en condensor. Maar mijn airo condensor is zo lek als een vergiet. Dus daar moet een nieuwe voor komen, ik heb bij m. Omdat de voor in de auto zit door steenslag kan er lekkage ontstaan waar u als bestuurder niet veel aan kunt doen. Het strooizout veroorzaakt corrosie op de . TORALIN R134a Super Stop Lek is een gepatenteerd systeem, ontworpen om lekken te dichten. Ik moet mijn airco condensor vervangen vanwege een lek.

Volgens de garage zitten er lekken in onderdelen. Ik liet me vertellen dat dit een pijp is die aan de condensor vast zit. Het repareren zou het volgende moeten . Re: airco condensor defect. Het testapparaat constateerde geen lek , maar toch was hij . Ik heb een Ka waar de condensor van lek is en die moet vervangen worden,nu is mijn vraag waar zit de condensor (paravaan of voor de radiateur). Het is noodzakelijk de aircocondensor te vervangen wanneer deze lekt door corrosie.

Veel mensen zeggen dat het mogelijk is om dit auto-onderdeel zelf te repareren. Er zijn dan ook een heleboel redenen om dit niet te doen. Mijn ouders rijden een astra station, en daarvan is de airco kapot, als je het knopje indrukt gaat er wel iets mee lopen, maar je krijgt geen koude lucht.

Garage zegt dat het heel duur is dat te laten repareren , omdat hij eerst gevuld moet woden, dan kijken waar ie lek is, druk eraf, maken, en dan weer . Eigenaar van de aircozaak haalt jongen ervanaf (deze zei ook al tegen mij dat het niet goed was)Hij gaat zelf kijken en maakt mij wijs dat hij niet lek is en hun.

Vorig jaar hier mijn airco laten repareren. Misschien kun je het daarna zelf repareren en anders kun je in ieder geval op een intelligente manier met iemand praten die de airco voor je repareert. De auto weer mee genomen met het verzoek om over twee weken even terug te komen om de airco te cotroleren. Diagnose: condensor lek. Reparatie kost ongeveer 5euro.

Vandaag heb ik de Vvoor een grote beurt weggebracht naar de garage. De airco werd ook niet kou dus dat zouden ze even nalopen. Toen ik hem ophaalde, vertelden ze me dat de airco condensor lek is.

Nu heb ik geen verstand van airco en ben . Schijnt inderdaad een van de meest voorkomende reparaties aan een airco te zijn. Ongeveer de helft voor de nieuwe condensator , andere helft voor .