Audi a3 airco werkt niet

Ik hoop dat dit de juiste plaats is voor dit probleem anders hoor ik het va. Koelventilatoren bljiven draaien (Non-stop), en de compresor geen stroom. Zekeringen zijn in orde,heeft imand hier een . Gisteren begaf mijn airco ben dan direct naar een garage gereden om airco bij te vullen ik dacht hij springt niet aan omdat het al lang geleden is dat ik hem liet bijvullen.

Airco en koelvin werken niet. Geüpload door Björn Koster Hallo, nadat mijn aircovloeistof afgelopen maand op was (lek?) heb ik deze gister laten leegtrekken en.

De airco van deze auto werkt niet. De koelmotor draait niet , als er stroom op de ventilator wordt gezet gaat de kleine ventilator draaien de grote ventilator niet. Met stroom direct op de grote ventilator draait deze wel. Alle componenten kunnen worden aangestuurd met een testkast behalve de ventilator. O jee, de airco geeft problemen!

Hij koelt niet goe stinkt of geeft helemaal geen sjoege. Kan ik daar zelf iets aan doen of moet ik hem door een vakman laten maken? En zo ja, waar doe ik dat dan en hoeveel kost me dat?

Nu mijn airco niet meer werkt denk ik dat het met dit onderdeel te maken heeft.

Om onnodige reparatiekosten en een hoog comfort de garanderen heeft elke airco onderhoud nodigt. Dat is de knop economisch meen ik die zorgt dat u klimaatregeling zonder airco werkt als je die knop induwt dus brandstofbesparend . Ik heb een probleem met mijn dagelijkse auto. Nu stopte deze week opeens me airco ermee, dus na het uitlezen blijkt dat fan en fan beide ermee gestopt zijn (begreep dat dan de airco dan ook niet aan springt) Alleen lijkt het me sterk dat beide fans in 1x kapot gaan, dus ben opzoek . MotorcodeBK Kilometerstand204. Aanbieder Autorecycling Kuijpers B. Stel uw airco werkt niet meer na jaar ? ALTIJD kosteloos vervangen ! Onze Service staat immers aan hoog vaandel ! Of de klep of de tempsensor die het niet juist doet. Er komt soms alleen warme lucht uit, maar functioneert op andere momenten wel normaal.

Er zijn geen foutmeldingen, de (hoge en lage) druk is okay. Hebben jullie een idee wat hier de oorzaak is? Klik hier voor een quickstart. Wil je een vraag stellen? Lid worden van de Audi Aclub?

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Auto is in. Kambda sonde defect: 400 .