Holland warmte remeha

Deze kwaliteitsketels zoals de Tzerra, Calenta en Avanta installeren wij probleemloos voor u. Die staat garant voor jaren warmte in huis. Het meest doordachte cv ketel concept, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in han voor onbezorgde warmte en warm water.

Deze iSense is volautomatisch, volledig programmeerbaar, heeft een eenvoudige bediening en een fraai design.

Uiteraard heeft deze warmteregelaar een optimale uitwisseling van . Voor elke woonwens is er een passende ketel. We werken met eigen monteurs! Lees meer op onze website! Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn en waarom kopen als huren ook mogelijk is?

Eenvoudiger te installeren, gemakkelijker te onderhouden en flexibeler te plaatsen dan welke andere ketel . Met deze leveranciers hebben wij een uitstekende relatie opgebouw zodat wij altijd verzekerd zijn van het nieuwste van het nieuwste.

Onze zelf opgeleide installateurs zijn helemaal up-to- date als het gaat om installatie en onderhoud. Ook als je geen klant bij ons bent. En dat natuurlijk tegen een. Kies ook voor cv- ketelonderhoud via NLE. Remeha , Nefit, Vaillant en Intergas.

Ik ben zeer tevreden met het product. Ook ben ik zeer te spreken over de service die het bedrijf bood. Omdat mijn oude cv-ketel echt aan vervanging toe was, heb ik op het internet gezocht naar een nieuwe. WE hebben de ketel pas dagen, nog geen ervaring met miogelijkheden en duurzaamheden.

Tot nu alles prima verlopen. Opdracht op Maandagmiddag geplaatst. Volgende ochtend 07:stipt de plaatsing uitgevoerd en het geheel keurig netjes opgeleverd. De juiste cv ketel adviseren, de juiste installatie en de juiste nazorg zijn de sleutel . Nu heb ik sindsdien problemen met drukverlies.

Het installatie bedrijf, Holland warmte , komt mij niet te gemoet en blijft beweren dat het probleem bij mij ligt.

Wat dat betreft ben ik absoluut geen kou kleun. Sterker nog, tot vorige week had ik de verwarming nog niet eens aangezet. Echter lag ik van de week ziek op bed en dan wil je niets liever dan een warm huis hebben toch? Vanaf het moment dat ik de verwarming wilde . Aangezien ik in bezit ben van een koopwoning zijn alle kosten voor mijzelf.

Wanneer er iets stuk gaat aan mijn woning dan moet ik dit zelf bekostigen. Als voorbeeld: Afgelopen maand is mijn cv installatie stuk gegaan de ketel van deze installatie was verouderd .